Maча на звездите
Треньорите Хаджисотиров и Видич ще си изберат отбори със специално шоу в четвъртък
За първи път в 15-годишната история на 100% Power Maча на звездите аматьори ще се борят срещу професионалисти в трите конкурса – тройки, умения и забивки. През тази година BGO Software баскетболната лига ще излъчат представители в конкурсите, които ще се включат редом със шестимата професионалистите в битката за индивидуалните титли.
Организаторите от „СпортЛаб” и Национална баскетболна лига обявиха, че в името на баскетболното шоу към шестимата участници във всеки конкурс ще бъдат добавени победителите от аматьорските турнири и ще премерят сили с професионалистите.
На пресконференция в четвъртък, 12 април в зала „ГАЛЕРИЯ” на Национален Студентски Дом (площад "Народно събрание" 10, ет.1), със специална шоу процедура треньорите Людмил Хаджисотиров и Небойша Видич, ще изберат кой от двата отбора „TOYOTA” или “CREDIHELP” ще водят в 100% Power Мача на звездите. След това ще се определи и към кой отбор ще се присъединят помощник -треньорите – Георги Давидов и Александър Дяковски.
Билетите за 100% Power Maча на звездите може да намерите в мрежата на Eventim, както и онлайн. Към момента те са с цена 5 лв., а в седмицата на 100% Power Мач на звездите (след 15 април) ще струват 7 лв. Организаторите обещаха, че ще направят много приятна изненада за феновете - ще раздадат специална награда и няколко утешителни награди, които ще бъдат изтеглена с томбола от първите 1000 закупили билети за двубоя.
Междувременно станаха ясни съставите на отборите в аматьорския 100% Power Мач на звездите. Те ще бъдат разпределени в отборите „ЗАПАД” и „ЦЕНТЪР, ИЗТОК, ЮГ”:
 
 ОТБОР „ЗАПАД”:
 Янко Янчев  (треньор)
Матей Митев
Дамян Стоянов  
Атанас Даракчиев
Антонио Антов
Радостин Димитров  
Иван Стойчев
Йордан Георгиев
Владимир Георгиев
Христо Гатев
Симеон Ценов
ОТБОР „ЦЕНТЪР, ИЗТОК, ЮГ”:
Саша Топчев (треньор)
Димитър Янчев
Тодор Куртев
Тони Личев
Кирил Дялков
Богомил Дичев
Николай Шатъров
Милен Желев
Николай Златков
Найден Найденов
Стоян Даракчиев
 
 
 

Треньорите на двата отбора ще имат възможността да направят своя избор за един нападател и един гард, а пълните състави ще бъдат обявени в четвъртък, 12 април в Национален Студентски Дом.
Трескава подготовка за 100% Power Мача на звездите от BGO Software Basketball League тече и за конкурсите по стрелба и забивки. Всички отбори от BGO Software Basketball League вече правят своите селекции за регионалните конкурси по стрелба от зоната за 3 точки и забивки.
Регионалните конкурси ще се проведат до 15-ти април, като всеки регион ще излъчи по двама участника във всеки конкурс. Общо 8 участника в конкурса по стрелба и 8 в конкурса по забивки, ще влязат в титанична битка на самия мач на звездите за излъчване на шампионите при аматьорите.
Част от звездната награда за победителите в конкурсите е, че те ще участват и конкурсите в 100% Power Мача на звездите на професионалистите от НБЛ.
В 15-ото издание на баскетболното мегашоу 100% Power Maча на звездите, което ще се състои на 22 април 2018 година в Арена "Ботевград", автомобилния бранд TOYOTA се завръща за пето участие в звездното събитие и първо след 2013 година. Завръщането на най-продаваната кола в България в най-голямото баскетболно шоу е специално за миниюбилея на ALL STAR GAME. 
Срещу ТОЙОТА ще застане КРЕДИХЕЛП - една от водещите компании в бързото кредитиране у нас, която се включва за пръв път в Мача, но пък с дългосрочен договор. Фирмата има близо хиляда служители, които оперират 59 офиса в 32 града в цялата страна.
Още едно ново име се появява през тази година сред партньорите на 100 % Power Maч на звездите през тази година. Бургаският производител на спортна екипировка КРАСИКО ще облече отборите на ТОЙОТА и КРЕДИХЕЛП, както и съдиите и участниците в шоумача "АЗ ОБИЧАМ БАСКЕТБОЛА".
Сред партньорите остават и ТУРСКИТЕ АВИОЛИНИИ, които този път ще спонсорират друга част от събитието. Каква точно ще бъде тяхната роля ще бъде обявено на пресконференция на 12 април, когато ще бъдат представени и треньорите на двата отбора.
Във фейсбук страница на 100% Power Mач на звездите https://www.facebook.com/BulgarianAllStarGame ежедневно може да следите всички новини около предстоящото звездно шоу.
 
Юбилейното 15-то издание на 100 % Power Maч на звездите ще бъде организирано от "СпортЛаб" ЕООД, Българската федерация по баскетбол, Национална Баскетболна Лига и Община Ботевград. За втора поредна година събитието ще носи името на бранда „Престиж 96” АД – 100 % Power.
През 2004 година звездният двубой бе възобновен след 10-годишно прекъсване с името Хановер Кооп Мач на звездите, в следващите 10 издания офицалното име е HDI All Star Game, а от 2015 година новият генерален спонсор "Престиж" е включен в името на отбора - директно или чрез свой бранд. Домакини на събитието са били през годините Варна, София, Самоков, Ямбол, Пловдив и сега Ботевград.
За годишнината организаторите предвиждат няколко изненади за феновете, които ще включват музикална програма с популярен сред младежите изпълнител, специални шоу елементи, много награди.
Ще бъде спазена традицията да има и допълнителен демонстративен двубой по време на събитието, който ще се проведе в подкрепа на започналата през 2015 година кампания "Аз обичам баскетбола" - целяща България да спечели домакинство на една от групите на Европейското първенство по баскетбол за мъже през 2021 година.
Телевизионен партньор на двубоя е традиционно Българската национална телевизия, която ще го излъчи директно по първия си канал.
ПРЕСТИЖ е един от най-големите производители в хранително-вкусовата индустрия в България и пазарен лидер във всички категории, в които оперира: бисквити, вафли и мини кейкове с марките Траяна, Мираж, Роден Край, Хипер, Троя, Споко, Ная, Мюсли, Насладки, Престиж, Престиж Селекция, 100% Power, Престиж Wellness и FRUNU с дял на продажбите в стойност от над 23% в стойност по данни на AC Nielsen.
За „Престиж“ работят над 600 човека, за които повод за гордост е и високата социална ангажираност на компанията с фокус върху децата и младите хора на България, тяхното образование, личностно израстване, култура, спорт и здравословен начин на живот.
КредиХелп е основана през 2010 г. като небанкова финансова организация, която обединява млади хора с идеи и дух за успех. С появяването си на българския пазар компанията стартира с персонал от 40 служители и отворени 4 офиса на територията на гр. София. За кратко време от малка компания КредиХелп се превръща в компания със сериозно присъствие и национално покритие. Към края на 2017 г. разкритите офиси са 59 в 32 града , а броят на служителите възлиза на повече от 950.
 
 
 
 
В офисите на КредиХелп се предлагат потребителски кредити до 5000лв. при гъвкави и адаптирани към нуждите на клиентите условия, без такси и комисионни. С увеличаване на динамиката на живот и желанието на клиентите да спестят време КредиХелп започва да предлага и онлайн кредити. От 2013г. компанията осигурява възможността клиента да кандидатства от всяка една точка за суми до 2000лв. и да получи заявените парични средства до минути.
 
За повече информация:
Press Officer
100% Power All Star Game
Organizing Committee
T: +359 897 650 901
E: press@all-star.bg
W: www.all-star.bg