Фенове на ЦСКА идват в залата заради сина на Георги Илиев - Майкъла, който се кани да срути коша от забивки

13-тото издание на Престиж Мача на звездите ще се радва на присъствието на една от футболните звезди на 80-те и 90-те години на XX век, Рууд Гулит. Ролята на летящия холандец ще изиграе баскетболният съдия Борислав Пелтеков. Докато реферства на най-очакваното баскетболно шоу в родния спортен календар, опитният ни съдия, който е известен с афинитета си към националния футболен тим на Холандия, ще сложи оранжев екип и перука на емблематичния къдрокоско на "лалетата", който през 1987 година печели наградата "Златна топка", а същата година, както и през 1989-та е обявен за Играч на годината в света. Съдийското трио на тазгодишния Престиж Мача на звездите, който ще се проведе на 27 март, от 15:00 часа в новопостроената спортна зала "Колодрума" в Пловдив, ще бъде допълнено от Красимир Стойнов и Мартин Хорозов, а делегат на двубоя ще е Ангел Иванов. 

Друга атракция на събитието ще бъде най-малкият от тримата синове, носещи до един името на татко си - бившия защитник на ЦСКА и националния ни отбор по футбол Георги Илиев-Майкъла. 16-годишният Георги е един от петимата участници в конкурса за Хипер Забивки, който ще радва публиката в Града под тепетата този уикенд. Няколко коли с червени фенове тръгват от София, за да подкрепят младата на надежда на родния баскетбол, въпреки че той носи екипа не на ЦСКА, а на втория отбор на Левски. 

Припомняме, че билетите за Престиж Мача на звездите 2016 остават на цени 5 и 8 лева и днес, 25 март 2016 година, включително, като местата в сектора до корта (под колоездачната писта) на цена 8 лв. вече са почти напълно разпродадени и има свободни единствено единични бройки. В събота (26 март) и в деня на събитието ценните хартийки ще са с цени от 7 и 10 лв. При разпродаване на всички места, организаторите имат готовност да осигурят допълнителни, които ще бъдат на символичната цена от 2 лв., в сектора на спортното съоръжение с не толкова добра видимост към терена. Билети могат да бъдат закупени онлайн тук: http://eventim.bg/bg/bileti/all-star-game-2016-plovdiv-mnogofunkcionalna-sportna-zala-kolodrum-425644/event.html, както и в партньорската мрежа на Ивентим - Бензиностанции ОМВ, “Български пощи”, “Технополис”, “Техномаркет”, касата пред Община Пловдив, Мюзик Център (ул. „Отец Паисий“).