Turkish Аirlines кръщава втория отбор от топшоуто в баскетбола у нас
 
Капитанът на баскетболния Черно море Тича Станислав Цонков влиза в 100% Power Мач на звездите. Той ще играе в отбора на ŠKODA, а Turkish Аirlines ще даде името си на втория тим. Както е известно от мача заради контузии отпаднаха играчите на шампиона Лукойл Академик Христо Захариев и Павлин Иванов, като едното свободно място бе заето от баскетболиста на Берое Пламен Алексиев.
В 11:30 часа на 31 март (петък) в шоурума на ŠKODA на адрес: Варна,  бул.Трети март №7 организаторите на 100% Power Мач на звездите ще дадат официална пресконференция преди топшоуто на българския баскетбол. На нея ще бъде обявен заместникът на подалия оставка треньор на Черно море Спас Натов, участниците в конкурсите 100% Power забивки, 100% Power тройки и 100% Power умения, звездите, които ще играят в демонстративния мач "Аз обичам баскетбола", чиято цел е да повиши популярността на спорта с оранжевата топка сред подрастващите и всички последни подробности около организацията на мача. В срещата с медиите ще участват баскетболистите на Черно море Тича Станислав Цонков и Цветомир Куртев, регионалният мениджър на ŠKODA Станислав Сланев и представител на организаторите.
Ето и пълните състави на двата отбора:
 
ŠKODA
4 Пламен Алексиев (Берое)
5 Шакир Смит (Академик Бултекс 99)
8 Ди Джей Шелтън (Рилски спортист)
10 Божидар Аврамов (Лукойл Академик)
13 Денис Агре (Лукойл Академик) 
21 Дани Гибсън (Лукойл Академик)
23 Травис Дениълс (Балкан)
31 Милован Савич (Спартак Плевен)
34 Димитър Димитров (Лукойл Академик) 
45 Джордан Семпъл (Академик Бултекс 99)
55 Станислав Цонков (Черно море-Тича)
91 Станимир Маринов (Балкан)
TURKISH AIRLINES
0 Оскар Белфийлд (Академик Бултекс 99)
5 Веселин Веселинов (Левски)
6 Цветомир Куртев (Черно море Тича)
7 Стив Зак (Лукойл Академик)
12 Константин Коев (Спартак Плевен)
14 Андрей Иванов (Ямбол) 
18 Омари Гудул (Берое)
30 Милен Дудев (Спартак Плевен)
33 Еван Бруинсма (Рилски спортист)
34 Арън Джоунс (Берое)
55 Димитър Маринчешки (Спартак Плевен) 
87 Шейн Гибсън (Берое)

 
100% Power Мач на звездите е на 02.04.2017 година от 16:30 часа във варненския Дворец на културата и спорта. Топсъбитието на ВИВАКОМ Национална баскетболна лига вече привлича интереса на стотици почитатели в морската столица. Генералният спонсор на мача "Престиж 96" АД, чиито бранд 100% Power е в името на срещата и на трите конкурса 100% Power Забивки, 100% Power Тройки и 100% Power Умения, пък се е подготвил да "захароса" феновете. Великотърновската фирма ще раздаде над 2000 бройки от своя нов продукт, чиито име носи и състезанието   
100% Power Мач на звездите ще премине с участието на футболния треньор Велислав Вуцов, шефа на школата на ПФК Лудогорец Валентин Станчев и актьора Асен Блатечки.
Билетите за 100% Power Мача на звездите 2017 са на стойност 5 лева и вече са пуснати в продажба в партньорската мрежа на Ивентим - Бензиностанции ОМВ, “Български пощи”, “Технополис”, “Техномаркет” и др., както и онлайн на: http://www.eventim.bg/bg/bileti/mach-na-zvezdite-2017-varna-palace-of-culture-and-sport-457417/event.html