Изненади и награди очакват феновете на баскетбола под тепетата в зала "Колодрума"

Първата пресконференция за 13-ото издание на Престиж Мача на звездите 2016 година с участието на Иван Стоев - маркетинг директор на Престиж 96 - генерален спонсор на проявата, Сандра Велчева - спортен директор на Национална баскетболна лига, Петър Аврамов - почетен президент на Престиж Мача на звездите и Стефан Августинов - организационен директор на събитието.

Пресконференцията ще се състои на 25.02.2016 година от 11:45 часа в Конферентната зала на Министерството на младежта и спорта - етаж 5. На нея ще разберете какво ще е новото в тазгодишното издание, какви допълнителни възможности ще има за любителите на баскетбола да се снимат с любимците си, кой световен шампион ще облече потника и дали ръстът е предимство в спорта с оранжевата топка.

Мачът на звездите в българското мъжко баскетболно първенство е възстановен през 2004 година по инициатива на варненските фенове на баскетбола, след близо 20 годишно прекъсване. В първите 11 години от съществуването си той носи името ХДИ Мач на звездите. От 2015 година наименованието е Престиж Мач на звездите. В досегашните си 12 издания, шоуто се е провеждало във Варна, София, Самоков и Ямбол. В аналите на историята стои и постижението от близо 7000 зрители дошли на Мача на звездите 2012 с участието на мегазвездата на световния баскетбол Денис Родман.

За пръв път в историята домакин ще бъде Пловдив с новопостроеното си бижу "Колодрума". Залата разполага с малко над 6000 места за провеждане на баскетболен мач. Двубоят на 27 март 2016 година ще срещне традиционно отборите на Фолксваген и Търкиш Еърлайнс, и ще бъде "украсен" с конкурсите Споко Умения, Тройки Троя и Хипер Забивки.

Повече подробности за мача и последните новини за него може да намерите на сайта ни www.all-star.bg.

За контакти с прес отдела на Организационния комитет:

Т: 08 777 20 200
Е: press@all-star.bg
W: www.all-star.bg