От утрe билетите онлайн в мрежата на Eventim ще бъдат на цена от 7 лв.
Четвърт тон вафли ще раздаде основният спонсор на 100% Power Мача на звездите , фирма „ПРЕСТИЖ 96”, в неделя, 22 април в Арена „Ботевград”. Най-големият прозводител на сладки изделия в България ще зареди със 100% POWER енергия не само играчите, но и феновете дошли на звездното баскетболно шоу.
От утре, билетите за събитието онлайн в мрежата на Ивентим ще бъдат на цена 7 лв., но специално за феновете, които си закупят ценните хартийки непосредствено или по време на утрешната среща между Балкан и Левски Лукойл на място в Арена "Ботевград", ще могат да ползват старата цена от 5 лв.
 „Тази година ще се опитаме да направим един подарък за 15-тата годишнина на 100% Power Мача на звездите, който, разбира се, феновете ще трябва да си извоюват. Някой от привържениците на баскетбола ще получи шанса да стреля от центъра на игрището и да спечели лек автомобил, а за нас ще е удоволствие да дадем такава награда на феновете”, разкраза организационният директор на събитието Стефан Августинов в сутрешния блок на БНТ.
Помощник треньорът в отбора на „TOYOTA” Георги Давидов, който е един от първите участници в Мача на звездите, след възобновяването на звездното шоу през 2004 г. , сподели: „Благодаря на всички хора, които са гласували да бъда част от този формат отново. Като състезател очаквах с нетърпение Мача на звездите, надявам се сега да е така и за момчетата. Това е един вид признание от феновете, за това, което си направил през сезона. Целта на мача е да се забавляват хората, да покажеш неща, които в баскетболен мач трудно можеш да направиш и затова играта е по-свободна, а забалението излиза на преден план.”
За първи път в България, и именно в Ботевград, организаторите решиха да направят експеримент като поставят участниците в конкурса 100% Power Тройки срещу машина за подаване, което е едно от най-модерните тренировъчни съоръжения, с които разполага Арена „Ботевград”.
Освен всичко това зрителите в един от най-баскетболните градове в България ще могат да се насладят на атрактивно представяне на двата отбора „TOYOTA” и “CREDIHELP”, за което организаторите от „СпортЛаб” са подготвили страхотни изненади.
На звездното шоу всички привърженици на баскетбола ще имат и възможността на място да си закупят току-що излязлата на български език биография на един от най-великите баскетболисти за всички времена - Коби Браянт, а всеки който го направи ще получи и безплатен билет за мача. Цената на книгата е 20 лв., а билетите ще бъдат с цена от 7 лв в деня на мача, тоест феновете ще получат 35% отстъпка.
Както е известно, за първи път в 15-годишната история на 100% Power Maча на звездите аматьори ще се борят срещу професионалисти в трите конкурса – тройки, умения и забивки. През тази година BGO Software баскетболната лига ще излъчат представители в конкурсите, които ще се включат редом със шестимата професионалистите в битката за индивидуалните титли.
В 15-ото издание на баскетболното мегашоу 100% Power Maча на звездите, което ще се състои на 22 април 2018 година в Арена "Ботевград", автомобилния бранд TOYOTA се завръща за пето участие в звездното събитие и първо след 2013 година. Завръщането на най-продаваната кола в България в най-голямото баскетболно шоу е специално за миниюбилея на ALL STAR GAME.
Срещу ТОЙОТА ще застане КРЕДИХЕЛП - една от водещите компании в бързото кредитиране у нас, която се включва за пръв път в Мача, но пък с дългосрочен договор. Фирмата има близо хиляда служители, които оперират 59 офиса в 32 града в цялата страна.
Още едно ново име се появява през тази година сред партньорите на 100 % Power Maч на звездите през тази година. Бургаският производител на спортна екипировка КРАСИКО ще облече отборите на ТОЙОТА и КРЕДИХЕЛП, както и съдиите и участниците в шоумача "АЗ ОБИЧАМ БАСКЕТБОЛА".
Сред партньорите остават и ТУРСКИТЕ АВИОЛИНИИ, които този път ще спонсорират друга част от събитието.
Във фейсбук страница на 100% Power Mач на звездите https://www.facebook.com/BulgarianAllStarGame ежедневно може да следите всички новини около предстоящото звездно шоу.
Юбилейното 15-то издание на 100 % Power Maч на звездите ще бъде организирано от "СпортЛаб" ЕООД, Българската федерация по баскетбол, Национална Баскетболна Лига и Община Ботевград. За втора поредна година събитието ще носи името на бранда „Престиж 96" АД – 100 % Power.
През 2004 година звездният двубой бе възобновен след 10-годишно прекъсване с името Хановер Кооп Мач на звездите, в следващите 10 издания офицалното име е HDI All Star Game, а от 2015 година новият генерален спонсор "Престиж" е включен в името на отбора - директно или чрез свой бранд. Домакини на събитието са били през годините Варна, София, Самоков, Ямбол, Пловдив и сега Ботевград.
За годишнината организаторите предвиждат няколко изненади за феновете, които ще включват музикална програма с популярен сред младежите изпълнител, специални шоу елементи, много награди.
Ще бъде спазена традицията да има и допълнителен демонстративен двубой по време на събитието, който ще се проведе в подкрепа на започналата през 2015 година кампания "Аз обичам баскетбола" - целяща България да спечели домакинство на една от групите на Европейското първенство по баскетбол за мъже през 2021 година.
Телевизионен партньор на двубоя е традиционно Българската национална телевизия, която ще го излъчи директно по първия си канал.
ПРЕСТИЖ е един от най-големите производители в хранително-вкусовата индустрия в България и пазарен лидер във всички категории, в които оперира: бисквити, вафли и мини кейкове с марките Траяна, Мираж, Роден Край, Хипер, Троя, Споко, Ная, Мюсли, Насладки, Престиж, Престиж Селекция, 100% Power, Престиж Wellness и FRUNU с дял на продажбите в стойност от над 23% в стойност по данни на AC Nielsen.
За „Престиж“ работят над 600 човека, за които повод за гордост е и високата социална ангажираност на компанията с фокус върху децата и младите хора на България, тяхното образование, личностно израстване, култура, спорт и здравословен начин на живот.
Тойота Балканс ЕООД е официален вносител и дистрибутор на марките Toyota и Lexus в България. Марката Toyota присъства на българския пазар от 1993г., а Lexus от 2007г.. За тези 25 години Toyota успява да се наложи като един от лидерите на българския автомобилен пазар, абсолютен иноватор по отношение на съвременните автомобилни технологии и услугите с добавена стойност. Продажбите на марката днес надхвърлят 3 300 автомобила като над 30% от тях са хибридни електрически автомобили.
КредиХелп е основана през 2010 г. като небанкова финансова организация, която обединява млади хора с идеи и дух за успех. С появяването си на българския пазар компанията стартира с персонал от 40 служители и отворени 4 офиса на територията на гр. София. За кратко време от малка компания КредиХелп се превръща в компания със сериозно присъствие и национално покритие. Към края на 2017 г. разкритите офиси са 59 в 32 града , а броят на служителите възлиза на повече от 950.
 
В офисите на КредиХелп се предлагат потребителски кредити до 5000лв. при гъвкави и адаптирани към нуждите на клиентите условия, без такси и комисионни. С увеличаване на динамиката на живот и желанието на клиентите да спестят време КредиХелп започва да предлага и онлайн кредити. От 2013г. компанията осигурява възможността клиента да кандидатства от всяка една точка за суми до 2000лв. и да получи заявените парични средства до минути.
 
За повече информация:
Press Officer
100% Power All Star Game
Organizing Committee
T: +359 897 650 901
E: press@all-star.bg
W: www.all-star.bg