Двама от шампионския тим отпадат заради контузии от топшоуто в баскетбола у нас, сменят ги варненски играчи
 

ŠKODA ще наименова единия от отборите в 100% Power Мач на звездите. Чешкият автомобилен бранд влиза в топшоуто на българския баскетбол, което ще се проведе на 2.4.2017 година от  16:30 часа във варненския Дворец на културата и спорта. Топсъбитието на ВИВАКОМ Национална баскетболна лига вече привлича интереса на стотици почитатели в морската столица. Новият спонсор ще бъде представен на нарочна пресконференция във Варна, в петък. Тогава ще бъдат обявени и ефектните изненади, които готвят от представителя на ŠKODA - "Еуратек" ООД, за първото си участие в топсъбитието на българския мъжки баскетбол. На терена ще бъде представен и новият кросоувър на марката - "Kodiaq ".  Повече информация за него може да намерите в края на прес рилийза.

Играчите на шампиона Лукойл Академик Христо Захариев и Павлин Иванов обаче отпадат от плановете на организаторите за срещата. Двамата са контузени и трябва да почиват активно. На тяхно място вероятно ще попаднат две варненски имена - гардът Пламен Алексиев, който носи екипа на Берое в момента, и настоящ играч на Черно море-Тича.

Организаторите обаче ще обявят неговото име, както и това на треньора, който сменя хвърлилия оставка наставник на "моряците" Спас Натов, утре.
Генералният спонсор на мача "Престиж", чиито бранд 100% Power е в името на срещата и на трите конкурса 100% Power Забивки, 100% Power Тройки и 100% Power Умения, пък се е подготвил да "захароса" феновете. Великотърновската фирма ще раздаде над 2000 бройки от своя нов продукт, чиито име носи и състезанието   

Примомняме, че 100% Power Мач на звездите ще премине с участието на футболния треньор Велислав Вуцов, шефа на школата на ПФК Лудогорец Валентин Станчев и актьора Асен Блатечки. По традиция като част от програмата на шоуто е и минимачлето "Аз обичам баскетбола", която цели да повиши популярността на спорта с оранжевата топка сред подрастващите. В миналогодишното издание в Пловдив се включиха такива имена като Антонина Зетова, Йордан Йовчев, Станилия Стаменова и футболните звезди Александър Александров - Кривия, Мартин Камбуров и Тодор Неделев.
Билетите за 100% Power Мача на звездите 2017 ще са на стойност 5 лева и вече са пуснати в продажба в партньорската мрежа на Ивентим - Бензиностанции ОМВ, “Български пощи”, “Технополис”, “Техномаркет” и др., както и онлайн на: http://www.eventim.bg/bg/bileti/mach-na-zvezdite-2017-varna-palace- of-culture-and- sport-457417/event.html

Припомняме и че уникално мобилно приложение ще имат възможност да използват феновете по време на 100% Power Мача на звездите, който ще се проведе на 2 април в Двореца на културата и спорта във Варна.

Най-интересните моменти от баскетболния мач ще бъдат достъпни на мобилното устройство за всеки, изтеглил си приложението Socourt и то още по време на самото събитие.

Камерите на Socourt ще бъдат инсталирани на различни места в залата, а всички в нея ще могат да си инсталират мобилното приложение и да се присъединият към създаденото там събитие. Когато нещо интересно се случи на игрището, видео от този момент, заснет от различните камери в залата, ще бъде достъпно за стриймване и споделяне на мобилните устройства.

Когато бъде качено ново видео, инсталиралите си приложението ще бъдат информирани автоматично за това. Интересните видео моменти ще са налични за стриймване по всяко време.

Мобилното приложение Socourt можете да инсталирате от тук:

За Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yannik.socourt
За iPhone: https://itunes.apple.com/us/app/socourt/id1039455431?ls=1&mt=8