Разпродадени са почти всички билети под колоездачната писта, обявиха организаторите

Станислав Говедаров ще замени контузения Павлин Иванов в отбора на VOLKSWAGEN в тазгодишното 13-то издание на Престиж Мача на звездите, което ще се проведе на 27 март, от 15:00 часа, в новопостроената спортна зала "Колодрума" в Пловдив. 35-годишният капитан на "Ямбол" ще се завърне в родния си град под тепетата, за да облече фланелката на най-атрактивното шоу в баскетболния календар за пети път в професионалната си кариера след участията си в събитието през 2008, 2011, 2012 и 2015 година. "Да облека черно-белия екип за мен е детска мечта, макар да не съм очаквал да стане на баскетбол. Категорично щях да откажа да нося жълто-черно, ако трябваше да попадна в отбора на Търкиш Еърлайнс", коментира Говедаров, който е родом от Града по тепетата.

Билетите на събитието остават на цени 5 и 8 лева до петък, 25 март 2016 година, включително, като местата в сектора до корта (под колоездачната писта) на цена 8 лв. вече са почти напълно разпродадени и има свободни единствено единични бройки. В събота (26 март) и в деня на събитието билетите ще са с цени от 7 и 10 лв. При разпродаване на всички места, организаторите имат готовност да осигурят допълнителни, които ще бъдат на символичната цена от 2 лв., в сектора на спортното съоръжение с не толкова добра видимост към терена. 

Междувременно, първият късметлия, изтеглен сред гласувалите с валиден вот в анкетата за избор на играчи и треньори в Престиж Мача на звездите, се сдоби с новия си таблет, любезно осигурен от ВИВАКОМ - генералният спонсор на Националната баскетболна лига. Двойната радост на Деница Георгиева от Плевен (на приложената снимка) дойде точно 20 дни след раждането на първата й рожба, която получи таблета си в един от магазините на ВИВАКОМ в родния си град. Победителите в конкурсите Хипер Забивки, Споко Умения и Тройки Троя, както и Най-полезният играч на Мача и Най-добрият млад играч също ще бъдат сюрпризирани с таблети от ВИВАКОМ, а още един ще отиде в публиката по време на Мача. 

Някой от закупилите билет за Престиж Мача на звездите 2016 ще има възможност и за парична печалба от 10 000 лв. при кош от центъра на почивката в сблъсъка между отборите на Фолксваген и Търкиш Еърлайнс.

В същото време турнирът Лидер Ол Стар 3х3, който ще се проведе сутринта преди Престиж Мача на звездите 2016, става все по-международен. Освен от Гърция и Турция, ще дойде отбор от Украйна и още един от Сърбия. От България тимовете са от Пловдив, Варна, София, Сливен, Куклен, Кнежа, Девин, Плевен, Кюстендил и Пазарджик.

Билети могат да бъдат закупени онлайн тук: http://www.eventim.bg/bg/bileti/all-star-game-2016-plovdiv-mnogofunkcionalna-sportna-zala-kolodrum-425644/event.html, както и в партньорската мрежа на Ивентим - Бензиностанции ОМВ, “Български пощи”, “Технополис”, “Техномаркет”, касата пред Община Пловдив, Мюзик Център (ул. „Отец Паисий“).