Тоталният хит в бизнеса с горива в България Веселин Марешки ще докосне и родния баскетбол. Варненският бизнесмен, който днес навършва 49 години, реши да направи подарък на пловдивчани по случай рождения си ден, като в центъра на Града под тепетата раздаде 1000 безплатни билета за 13-тото издание на Престиж Мача на звездите, което ще се проведе на 27 март 2016 година в спортната зала “Колодрума”.

“Сега правя този малък жест за пловдивчани, а скоро ще ги зарадвам с още по-добрата новина, като споделя с тях радостта от ниските цени на горивата”, каза бизнесменът.

Днес следобед, 26 март 2016 г., между 16:00 -18:00 часа и утре от 9:00 до 11:00 часа, на главната в Пловдив участници в Престиж Мача на звездите и част от организационния екип ще направят своеобразен тур и ще раздадат ценните хартийки от името на собственика на “ВМ Петролиум", който миналия четвъртък бе обявен за “Явление в бизнеса с решаващо обществено значение”. Билетите ще се раздават срещу правилен отговор на баскетболен въпрос, като приоритет ще бъдат децата и младежите.

С тези 1000 билета броят на свободните места по трибуните на зала “Колодрума" е сведен до абсолютен минимум. Организаторите направиха жест и към желаещите да бъдат на ВИП местата до терена и пуснаха още 80 билета, но от днес цената вече е 10 лева. За оставащите места над колоездачната писта цената е 7 лева.

Един от най-интересните моменти в Престиж Мача на звездите 2016 ще бъде шоу двубоят между знаменитости, с който стартира кампанията “Аз обичам баскетбола”. В “бяло-черния” отбор ще се състезават футболист №1 на България за 1999 г. Александър Александров-Кривия, спортист №2 на България за 2015 г. Станилия Стаменова и капитанът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров. “Жълто-черния” екип пък ще облекат легендата на българската спортна гимнастика Йордан Йовчев, нападателят на Ботев и националния ни отбор Тодор Неделев и една от най-успешните български волейболистки Антонина Зетова.
Ето и съставите на двата отбора в Престиж Мача на звездите 2016 и кой с какъв номер и име на екипа ще се състезава:

TURKISH AIRLINES:
Остън Барнс - №6 - Sonny
Брандън Фортънбъри - №4 - Chicho B
Филип Видено - №8 - Filip
Христо Захариев - №32 - Big Z
Александър Груев - №9 - Gruev
Еврик Гари - №0 - Ev
Хънтър Уилямс - №10 - Williams
Тодор Тодоров - №15 - Todorov
Филип Барович - №6 - Barovic
Димитър Димитров - №34 - Passa
Йордан Минчев - №17 - Young Minch
Антъни Гуджино - №40 - Schpeeence

VOLKSWAGEN:
Тристан Кери - №1 - Carey
Желко Шакич - №57 - Šakić
Франк Търнър - №609 - Turner
Пламен Алексиев - №4 - Pazzo
Милян Боцка - №6 - BOCKA
Алекс Симеонов - №12 - Mad Dog
Бошко Йовович - №13 - Boško
Николай Върбанов - №21 - Varbanov
Кори Петрос - №22 - Petros
Мартин Маринов - №24 - No Marty No Party
Мартин Дурчев - №34 - Duri
Станислав Говедаров - №11 - GOVY

КОНКУРСИ:

Споко Умения
Франк Търнър (Рилски спортист) Хънтър Уилямс (Черноморец) Брандън Фортънбъри (Балкан) Йордан Минчев (Левски) Еврик Гари (Берое)

Тройки Троя
Пламен Алексиев (Берое) Алекс Симеонов (Левски) Мартин Маринов (Балкан) Александър Груев (Спартак Плевен) Тони Гуджино (Рилски спортист)

Хипер Забивки
Тристан Кери (Рилски спортист) Остън Барнс (Берое) Николай Николов (Берое) - №8 - Nikolov Андрей Иванов (Ямбол) - №23 - A.Ivanov Георги Илиев (Левски-2, БУБА Баскет) - №7 - King G.I.

Билети могат да бъдат закупени онлайн тук: http://eventim.bg/bg/bileti/all-star-game-2016-plovdiv-mnogofunkcionalna-sportna-zala-kolodrum-425644/event.html, както и в партньорската мрежа на Ивентим - Бензиностанции ОМВ, “Български пощи”, “Технополис”, “Техномаркет”, касата пред Община Пловдив, Мюзик Център (ул. „Отец Паисий“).