Спас Натов отпада от двубоя заради хвърлената оставка, Христо Захариев - под въпрос заради стара кунтузия
 
Футболният треньор Велислав Вуцов, шефът на школата на ПФК Лудогорец Валентин Станчев и актьорът Асен Блатечки са част от популярните имена, които ще се включат в тазгодишното издание на 100% Power Мач на звездите. Топсъбитието на българския мъжки баскетбол ще се проведе на 2.4.2017 година от  16:30 часа във варненския Дворец на културата и спорта.
По традиция като част от програмата на шоуто е и минимачлето "Аз обичам баскетбола", която цели да повиши популярността на спорта с оранжевата топка сред подрастващите. В миналогодишното издание в Пловдив се включиха такива имена като Антонина Зетова, Йордан Йовчев, Станилия Стаменова и футболните звезди Александър Александров - Кривия, Мартин Камбуров и Тодор Неделев.
Още 3 известни имена ще се добавят към селекцията от шестима играчи, които ще направят 3х3 на един кош в рамките на 10 минути. Популярният актьор Асен Блатечки пък ще бъде водещ на целия 100% Power Мач на звездите, което се случва за пръв път в историята на събитието.
Треньорът на Черно море-Тича Спас Натов отпадна от надпреварата, след като хвърли оставка днес и ще бъде заменен от друг, като промяната ще бъде оповестена в четвъртък на нарочна пресконференция във Варна. Тогава организаторите от "СпортЛаб" и ВИВАКОМ Национална баскетболна лига и Българска Федерация по баскетбол, ще обявят и окончателните имена, които ще включат в трите конкурса 100% Power Тройки, 100% Power Забивки, 100% Power Умения.
Билетите за 100% Power Мача на звездите 2017 ще са на стойност 5 лева и вече са пуснати в продажба в партньорската мрежа на Ивентим - Бензиностанции ОМВ, “Български пощи”, “Технополис”, “Техномаркет” и др., както и онлайн на: http://www.eventim.bg/bg/bileti/mach-na-zvezdite-2017-varna-palace- of-culture-and- sport-457417/event.html
Припомняме и че уникално мобилно приложение ще имат възможност да използват феновете по време на 100% Power Мача на звездите, който ще се проведе на 2 април в Двореца на културата и спорта във Варна.
Най-интересните моменти от баскетболния мач ще бъдат достъпни на мобилното устройство за всеки, изтеглил си приложението Socourt и то още по време на самото събитие.
Камерите на Socourt ще бъдат инсталирани на различни места в залата, а всички в нея ще могат да си инсталират мобилното приложение и да се присъединият към създаденото там събитие. Когато нещо интересно се случи на игрището, видео от този момент, заснет от различните камери в залата, ще бъде достъпно за стриймване и споделяне на мобилните устройства.
 
Когато бъде качено ново видео, инсталиралите си приложението ще бъдат информирани автоматично за това. Интересните видео моменти ще са налични за стриймване по всяко време.
Мобилното приложение Socourt можете да инсталирате от тук:
За Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yannik.socourt
За iPhone: https://itunes.apple.com/us/app/socourt/id1039455431?ls=1&mt=8