По-малко от седмица преди Престиж Мача на звездите, станаха ясни и съдиите, на които е поверено баскетболното шоу. Това е триото елитни рефери Ивайло Ресиловски, Красимир Стойнов и Младен Марков.
Делегат на 13-ото поредно издание на събитието у нас ще бъде Борислав Томов. Престиж Мача на звездите е в неделя (29 март) в зала „Диана“ в Ямбол. Атракциите за публиката започват още в 15,00 часа, а прякото предаване по БНТ – в 15,30 часа. Специално за мача отново в зала „Диана“ се събират част от най-любимите баскетболисти на местните фенове от златното поколение на треньора Иван Чолаков, извел отбора до историческата титла на България през 2002 г.
Билетите за Престиж Мача на звездите вече могат да бъдат открити и на касите на зала „Диана“ като до неделя те ще струват 5 лева. В деня на надпреварата цената им ще бъде 7 лева. В Ямбол желаещите да се сдобият с тях могат да ги открият на още три места, освен зала „Диана“: „Техномаркет“ на ул. „Арда“ №7, „Технополис“ на бул. „Граф Игнатиев“ №173-175 и OMV на ул. „Милин камък“. За всички фенове на баскетбола, които искат да присъстват в неделя в Ямбол, но не са в града, могат за гарантират своето присъствие като закупят билет по интернет в мрежата на eventim.bg.
Утре (24 март) от 12,00 часа в Ямбол ще се проведе и пресконференция на организаторите, на която ще бъдат обявени имената на участниците в индивидуалните конкурси: Хипер забивки, Споко умения и Тройки Троя. Припомняме, че двата отбора в Престиж Мача на звездите - Търкиш еърлайнс“ и „Фолксваген“. ще бъдат съставени и от българи, и от чужденци.